DIGITALE VERSIE

BSM Jaargang 8 Nummer 1 (Digitaal)

 6,49

Het eerste nummer van jaargang 8 is enkel nog verkrijgbaar als digitaal product!

Vanwege de hoge kosten zijn we niet van plan om fysieke nummers te laten bijdrukken. Wil je in de toekomst geen papieren exemplaar van Brakesection Magazine missen? Neem dan zeker een abonnement!

Brakesection Magazine is een tijdschrift vol pretparkplezier. Dit is de eerste editie van de achtste jaargang met ondere andere een uitgebreid artikel over welke attracties wij graag zouden zien in een eventueel Legoland Belgium, een diepgaande recensie van Puy Du Fou España en een klassieke boek-review van Made by Mack. Uiteraard brengt deze eerste editie van de jaargang het grote jaaroverzicht van nieuwe attracties die we mogen verwachten dit jaar, met uiteraard Kondaa en The Ride To Happiness! Daarnaast brengen we een bezoekjes aan de onbekende en onbeminde Rodelparken en geven we een kritische noot bij de nieuwe game RCTM4. Dat en nog veel meer lees je in deze editie van Brakesection Magazine.

Na betaling krijg je een download-link waarmee je een pdf-bestand van dit nummer verkrijgt. Let op: deze link is slechts 7 dagen geldig na aankoop en is beperkt tot 5 downloads.

Categories: Digitaal, Jaargang 8

Andere suggesties…