Over Brakesection Magazine

Home / Over Brakesection Magazine

Brakesection Magazine?
Dat is pretparkplezier… op papier!

Brakesection Magazine is een professioneel uitgewerkt magazine over pretparken, gemaakt voor en door fans. Het wordt tweemaandelijks uitgegeven en wordt bezorgd in jouw brievenbus!

In een wereld waarin zowat alles digitaal gebeurt, lijken de makers van Brakesection Magazine een beetje tegendraads. Ze brengen een echt tijdschrift over pretparken uit op papier. Waarom? Omdat het kan, omdat het leuk is om te doen en omdat ze het jammer vonden dat er geen kwalitatief, Nederlandstalig tijdschrift voor pretparkfans te vinden was. Daarom maken ze het nu zelf.

In Brakesection Magazine verschijnen verhalen waarvoor het telkens weer de moeite is om even stil te vallen en gezellig, lekker ouderwets door het papier te bladeren. Geen fastfood leesvoer maar interviews met boeiende mensen en bedrijven uit de pretparkindustrie, dossiers met veel achtergrondinformatie over nieuwe attracties uit heel Europa, reportages die je doen wegdromen over bekende en minder bekende pretparken… dat en nog veel meer lees je in Brakesection Magazine.

Lees je een volledig jaar van het pretparktijdschrift? Dan krijg je zelfs een voordeligere prijs!

Zin om mee te schrijven? Super! Laat ons even weten wie je bent en waarover je graag zou willen schrijven.

In de vorige nummers verschenen oa. bijdragen van: