Slapen op safari in Serengeti Park

Slapen op safari in Serengeti Park

Het park 

Serengeti Park is een gezellig en prachtig pret- en safaripark nabij Hodenhagen, zo’n zestig kilometer van Hannover. Je vindt er een Tivoli Large, een log flume, enkele thrillrides en kinderattracties, maar de meest unieke attractie moet toch wel de Aquasafari zijn. In een Florida-Airboat, een speedboot aangedreven door een gigantische Propellor, vlieg je over het water en kom je zelfs King Kong tegen! 

Hou je niet zo van al dat avontuur? Ga dan op safari met de speciale busjes van het park of neem je eigen auto. Je trekt door een gigantisch gebied met talrijke prachtige dieren zoals leeuwen, giraffen, struisvogels en zebra’s. 

Na al dat avontuur rust je natuurlijk graag eventjes uit en ook daar heeft het Serengeti park ook aan gedacht. Met twee verschillende accommodaties, namelijk de Safari en Masai Mara lodges, biedt het park een mooie verblijfplaats aan. 

Safari 

Sinds 2007 kan je overnachten voor of na een dagje Serengeti park. Het park bouwde toen klassieke lodges vlak naast het park. Deze huisjes zijn vergelijkbaar met bijvoorbeeld die van Heide Park. 

Er zijn tachtig safari lodges voorzien die ingedeeld zijn in twee categorieën: Comfort en King comfort. De Comfort Safari lodges zijn geschikt voor groepen vier personen, terwijl de King comfort Safari lodges een capaciteit hebben van vier tot zes personen. Beide soorten lodges zijn voorzien van een TV, koelkast, WiFi en kamerlinnen. Voor de sportievelingen onder ons is er ook een fitnessruimte op het complex voorzien. 

Lees het volledige artikel in Brakesection Magazine #2 2015. Klik hier om dit nummer te bestellen.