Restaurant: Blue Lagoon in Disneyland Parijs

Restaurant: Blue Lagoon in Disneyland Parijs

Als er één restaurant is waar je als bezoeker sowieso mee in contact komt, dan is het wel Blue Lagoon, want je vaart er simpelweg voorbij wanneer je plaatsneemt in een bootje van de attractie Pirates of the Caribbean. Vanuit je bootje kijk je uit op de prachtig verlichte lagune en krijg je zowaar zin om ook eens zelf daar te gaan eten. Voor één keer gaven we toe aan de verleiding… 

Blue Lagoon is één van de duurste restaurants in het park en toch kan je maar beter reserveren wanneer je hier wil gaan lunchen of dineren, immers, ondanks de hogere prijsklasse is dit een van de populairste restaurants. De keuken is exotisch met verse schaal- en schelpdieren en diverse vissoorten, wat ook meteen de hoge prijsklasse verklaart. 

Wij hebben ’s ochtends gereserveerd en konden dus met een gerust gemoed uitkijken naar onze ontdekkingstocht in dit Caraïbisch oord voor de visliefhebbers. Een ober begeleidt ons naar ons tafeltje waar we plaatsnemen en overhandigt ons de menu- en drankenkaart. Zowel à la carte eten als kiezen voor een menu behoort tot de mogelijkheden. Wil je graag een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert nuttigen, dan kom je logischerwijze voordeliger uit door te kiezen voor een menu. Hierbij kan je kiezen uit een 4-tal menu’s waarbij de prijs oploopt naargelang de gerechten die erin opgenomen zijn. 

Lees het volledige artikel in Brakesection Magazine #4 2015. Klik hier om dit nummer te bestellen.