Overnachten in Hotel PortAventura

Overnachten in Hotel PortAventura

De kamers

Alle kamers hebben uitzicht op 1 van de 2 niet-verwarmde openluchtzwembaden, de lagune of het aangelegde meer met vele mooie details, zoals vissersbootjes en watervallen. De standaardkamers bieden plaats aan maximum 4 personen en zijn met 2 dubbele bedden, airco, volledige badkamer, balkon of terras zeer comfortabel. Bij een overnachting krijg je ook ongelimiteerde toegang tot het park.

Wie graag iets meer wil dan een standaard kamer kan bij Hotel PortAventura ook kiezen voor een “Woody en Friends” deluxe kamer. Deze kamers zijn speciaal ingericht voor de jongste pretparkliefhebbers en hebben als extra’s tegenover de standaard kamers een persoonlijke check-in balie, een gratis PortAventura Express Premium Pass en voorrang om te boeken bij een ‘table service’-restaurant. Ook deze kamers bieden door een dubbel bed en een stapelbed plaats aan 4 personen.

Vanuit het PortAventura Hotel is er een rechtstreekse toegang tot het park. Ook de ingang van het in 2017 te openen Ferrari Land ligt op een minimale afstand. Tip: Als je naar de ingang van het park wandelt, probeer dan langs de kant van de restaurants te gaan voor het mooiste zicht op het aangelegde meer en een wandeling onder een grote waterval.

Restaurants

Honger gekregen na een dagje pretpark of aan het zwembad? Geen probleem. Hotel PortAventura heeft 2 internationale buffetrestaurants, Buffet Del Mar en Buffet Del Port, die in het laagseizoen afwisselend geopend zijn voor het ontbijt en diner. In het hoogseizoen kan je op beide momenten in de twee buffetrestaurants terecht.

Lees het volledige artikel in Brakesection Magazine #5 2016. Klik hier om dit nummer te bestellen.