Halloween in de Plopsa-parken

Home / Brakesection Magazine / Jaargang 2 (2015) / #4 (Oktober 2015) / Halloween in de Plopsa-parken
Halloween in de Plopsa-parken

Plopsaland De Panne 

In Plopsaland De Panne staat Piet Piraat centraal. Samen met Berend Brokkenpap geeft hij er tijdens de weekends een show in het Plopsa Theater. Daarnaast trekt er tijdens de namiddag ook een Halloweenparade door het park met heksen, zombies en andere griezels. Tijdens de herfstvakantie zijn er op weekdagen de ‘Ketnet Halloween Nocturnes’ waarbij het park en de attracties openblijven tot 19h. Piet Piraat ruilt op deze dagen het Plopsa Theater met Ketnet wrapper Charlotte en Vladimir en Keelin van de nieuwe Ketnetserie ‘Nachtwacht’ die er de ‘Kingsize Live On Stage’ show brengen.  

Plopsa Coo 

In Plopsa Coo kunnen kinderen bij park rangers alles bijleren over dinosaurussen tijdens Dinoween. Er is slechts één klein probleempje: de dino’s ontsnappen steeds opnieuw, wat voor spannende situaties zal zorgen. Het park rekent op de kinderen om de dinosaurussen weer onder controle te krijgen. Naast de dino’s en rangers zullen ook dansende heksen en andere griezels in het gedecoreerde park terug te vinden zijn. Op 31 oktober en 7 november is het park langer geopend en wordt de avond afgesloten met een vuurwerkspektakel met de Watervallen van Coo op de achtergrond.  

Plopsa Indoor Hasselt 

Wanneer Piet Piraat niet in Plopsaland De Panne te vinden is tijdens de herfstvakantie, dan zit hij in Plopsa Indoor Hasselt. Ook het Belgische indoorpark van de groep viert mee en daar staat Halloween in het teken van bange piraten. Elke weekdag van de herfstvakantie is er een show met Piet Piraat, één van die stoere piraten die wel bang is van een muis