Recensie – Krønasår

Recensie – Krønasår

Overnachten in een pretparkresort maakt voor vele mensen het bezoek compleet. Voor een meerdaags bezoek blijf je dan ook in die gezellige pretparkbubbel. Europa-Park is daarop geen uitzondering. Je had al de keuze tussen vijf hotels en een campresort, maar sinds vorig jaar kwam er een nieuw hotel: Krønasår, het museumhotel.

Krønasår is het hotel annex museum van de ontdekkingsreizigers van de ‘Adventure Club of Europe’, het fictieve verhalenuniversum waar ook Voletarium deel van uitmaakt. Krønasår ligt niet zoals de andere hotels in de directe nabijheid van het park maar heeft wel dezelfde voordelen. Transport tussen het de andere hotels, het park en Krønasår wordt verzorgd door shuttlebussen die ook Rulantica bedienen.

De grootste troef van het hotel is de rechtstreekse toegang tot Rulantica met, net zoals de andere hotels, een uur vroeger toegang tot het zwemparadijs dan de gewone bezoekers. Daardoor heeft het hotel ook geen eigen zwembad, maar er mag steeds gebruikt gemaakt worden van de zwembaden in de andere hotels.

Lees het volledige artikel in Brakesection Magazine Augustus 2020. Klik hier om dit nummer te bestellen.