Recensie – Full Moon Lodge Pairi Daiza

Recensie – Full Moon Lodge Pairi Daiza

Wie ooit de The Lord of the Rings-films zag, heeft zichzelf vast al eens afgevraagd hoe het zou zijn om in een Hobbit-huisje te slapen. Dat kan je sinds enkele jaren nu ook echt beleven in Pairi Daiza, als je een Full Moon Lodge boekt, die aan de buitenkant opvallend veel gelijkenissen vertoont met de Hobbit-huisjes. 

De Full Moon Lodges zijn de meest luxueuze van de verschillende verblijven die je kan boeken in Pairi Daiza, en daar betaal je dan ook een stevige prijs van meer dan 1000 euro per nacht voor. Je krijgt voor die prijs natuurlijk wel iets terug. Alle 90 m² grote lodges zijn geschikt voor maximaal zes personen en kijken uit op het verblijf van de beren en de wolven. De lodges zijn uitgerust met een klein terras aan de voorkant van het verblijf (niet de kant van de beren!), twee slaapkamers, een kleine keuken met koelkastje, een ruime living met een groot raam, slaapbank en open haard en tenslotte een badkamer met inloopdouche, bubbelbad en sauna, steeds met uitzicht op het dierenverblijf.  

De herkomst van het interieur is divers: de tafels en de banken zijn vervaardigd in de Belgische Ardennen, de stoelen zijn van Canadese oorsprong en de kroonluchter is Engels en gemaakt van afgevallen hertengeweien…

Lees het volledige artikel in Brakesection Magazine #2 2021. Klik hier om dit nummer te bestellen.