Open doek – Entertainment in Parque Warner

Home / Brakesection Magazine / Jaargang 6 (2019) / #3 (Oktober 2019) / Open doek – Entertainment in Parque Warner
Open doek – Entertainment in Parque Warner

Op een prachtige dag in augustus bezochten we Parque Warner Madrid. Dit grote pretpark, gelegen op een uurtje met het openbaar vervoer vanuit het centrum van Madrid, biedt een groot aanbod aan attracties en achtbanen. Daarnaast hebben ze ook een grote verscheidenheid aan shows en entertainment en dat begint al bij binnenkomst van het park: aan het einde van de Hollywood Boulevard verwelkomen de bekende Looney Tunes-figuren je en wensen ze jou een fantastische dag in het pretpark. Een perfecte start van een dagje pretpark als je het ons vraagt.   

Wild West Live! 

De eerste echte show van de dag bevindt zich in het Old West-themagedeelte, en speelt enkel rond het middaguur en in de vroege namiddag. Op het toegangsplein tot deze zone is er een klein podium gemaakt onder de hete Spaanse zon. De vijftien minuten durende show is een gezellige afwisseling tijdens je drukke pretparkdag. Het verhaaltje – kortweg: een bankoverval – dat als rode draad wordt gebruikt om de songs aan elkaar te breien is qua inhoud verwaarloosbaar. De nadruk ligt vooral op de sfeer, de dans en de live zang. De acteurs geven het beste van zichzelf en krijgen heel het plein mee bij het laatste nummer ‘Save a Horse’. Een “must-do” kan je het niet noemen, maar loop er toch even voor om als je houdt van een gezellige cowboy-act. Eén tip: smeer je goed in, er is nergens een afdakje waar je kan schuilen voor de brandende zon. 

El Mago de Oz 

Deze show stond hoog aangeschreven op onze to-do-lijst. Het verhaal van De Tovenaar van Oz kennen we allemaal en het logo samen met de scènefoto’s van deze voorstelling beloofde een grote show met live zang. De verwachtingen lagen dus hoog. De zaal waar deze show speelt, bevindt zich aan de linkerkant van de grote laan die van de ingang naar Stunt Fall loopt. Er is net als bij de stuntshow …

Lees het volledige artikel in Brakesection Magazine Oktober 2019Klik hier om dit nummer te bestellen.