Hotell Liseberg Heden

Hotell Liseberg Heden

Een hotel dat daarvoor geschikt is, is het Hotell Liseberg Heden. Dat is echter geen parkhotel zoals bij voorgaande hotelreviews, maar Liseberg Heden is toch een mooi en goed verzorgd hotel, dat goed gelegen is voor een overnachting na een bezoek aan Liseberg.

Liseberg Heden is meer een toeristenhotel voor vakantiegangers die de stad Göteborg bezoeken of voor zakenmensen die een conferentie in de 500 meter verder gelegen grote conferentiezaal in het verschiet hebben. Het pretpark Liseberg ligt op een tiental minuten wandelen van het hotel. Je kan die afstand te voet, met de wagen of met het openbaar vervoer overbruggen.

In de wijde omgeving zijn er winkeltjes, restaurants en uitgaansmogelijkheden te vinden. Het hotel ligt op wandelafstand van het centrum en openbaar vervoer is eveneens op korte afstand van het hotel te vinden. Een grote parking die grenst aan het hotel is een troef wanneer je met je eigen wagen of een huurauto naar hier komt. Wat het hotel dan zo bijzonder maakt om dit te boeken in combinatie met een bezoek aan het park Liseberg, is de nauwe samenwerking met het pretpark. Hotelgasten genieten van voordelen in het park, krijgen vervroegde toegang, kunnen parktickets verkrijgen aan de balie en er is een kleine winkel in het hotel aanwezig die merchandise van het park verkoopt. Dat alles maakt het hotel ook een beetje tot een parkhotel in de ruimere zin van het woord, alleen grenst het niet aan het park.

Lees het volledige artikel in Brakesection Magazine #3 2017. Klik hier om dit nummer te bestellen.