We zijn terug!

Home / Brakesection Blog / We zijn terug!
We zijn terug!

Beste fan van Brakesection Magazine,

Je hebt ons lang moeten missen. Echt lang. Tussen het laatste nummer dat we hebben uitgebracht en nu zit veel meer tijd dan we voorzien hadden. We zijn jullie dus wel een woordje uitleg verschuldigd.

Door verschillende factoren hadden we de afgelopen twee jaar telkens een kleine vertraging in de publicatie van onze edities. We waren goed op weg die vertraging weg te werken, toen we plots van de radar zijn verdwenen.

Waar waren we?
Je moet weten dat het team van Brakesection Magazine bestaat uit een groep gepassioneerde vrijwilligers, die naast een hart voor het magazine ook nog een beroep en een privéleven hebben. Dat de pandemieperiode ieders leven veranderd heeft, hoeven we je niet te vertellen. Dat heeft er helaas ook voor gezorgd dat bij een deel van ons team eind 2021 dit magazine even moest wijken voor andere zaken.

We hebben vaak geprobeerd om toch te blijven verderwerken aan het magazine, maar de tijd bleef ontbreken om met ons beperkte team een volwaardige editie te maken. Dat daarnaast ook de administratie en communicatie even zijn stilgevallen, is iets waarvoor we ons oprecht willen excuseren.

Hoe gaat het verder?
Maar maak je geen zorgen, want we zijn helemaal terug, op volle kracht. We hebben een plan in werking gezet waardoor onze werking opnieuw stabieler zou moeten draaien. Dat wil zeggen dat we opnieuw regelmatig nieuwe edities uitbrengen, dat we bestellingen weer meteen opvolgen en dat je vragen in onze mailbox niet langer blijven liggen.

Alles is nog een work in progress en er zijn zeker nog enkele zaken die in de komende weken op punt gezet moeten worden, maar we zijn blij om te kunnen melden… dat er volgende week een nieuw nummer van Brakesection Magazine verschijnt. Na een jaargang met slechts 3 nummers, beginnen we nu met een schone lei aan jaargang 9.

Wat met mijn abonnement?
Omdat we vaak de vraag krijgen wanneer een nieuw nummer verschijnt, zullen we dit vanaf nu telkens kort voor publicatie aankondigen. We beloven dus niet meer dat stipt elke 2 maanden een nieuwe editie zal uitkomen, maar we houden je wel zo goed mogelijk op de hoogte van wanneer de volgende editie uitkomt.

Had je nog een actief abonnement? Dan loopt dat ook nu gewoon door. Want een abonnement geldt voor 6 edities, ongeacht hoe lang het duurt voor die uitkomen. Wanneer je abonnement verlopen is, ontvang je automatisch een mailtje van ons.

En de losse bestellingen?
Wie geen abonnement heeft en liever een los nummer bestelt, kan dat nog steeds. Kies je voor ‘normale levering’, dan word je magazine met de publicatie van het volgende nummer meegestuurd. Het nadeel is dat dat soms enkele weken kan duren. Kan je niet zo lang wachten? Kies dan voor ‘express levering’ en we versturen je exemplaar meteen.

Heb je in de voorbije weken een bestelling geplaatst? Dan zit die vanaf volgende week in je brievenbus. Betaalde je voor express levering en heb je je magazine te laat ontvangen? Dan krijg je gratis de nieuwste editie ter compensatie.

Hoe ziet de nieuwste editie van BSM eruit?
Dat moet je zelf ontdekken! :-) Binnenkort lichten we een tipje van de sluier op onze website en volgende week worden de magazines op de post gedaan.

Heb je nog meer vragen? Dan staan we uiteraard klaar om die te beantwoorden! Stuur ons een mailtje op info@brakesection.be, of contacteer ons op Facebook of Instagram.

Alvast heel veel pretparkplezier op papier!
– Het team van Brakesection Magazine –