Abonneer je vanaf nu jaarrond op Brakesection Magazine!

Abonneer je vanaf nu jaarrond op Brakesection Magazine!

Terug van weggeweest… En deze keer blijven we voorgoed!

De winterstop is achter de rug. Niet enkel bij de meeste pretparken, maar ook bij je favoriete pretparkmagazine. Zoals het in de pretparksector hoort, hebben we de winter gebruikt om alle zaken weer op punt te zetten. De machines zijn geolied, de verschillende onderdelen zijn nagekeken en alles is grondig gekeurd. En we presenteren iets nieuws.

Sinds 2014 heeft de redactie van Brakesection Magazine het doel om per jaar vijf nummers uit te brengen. Tijdens het pretparkseizoen, telkens in de maanden april, juni, augustus, oktober en december. Een magazine van 52 pagina’s, met zowel diepgaande als actuele artikels over thema’s uit de pretparkwereld en soms nét daarbuiten. Dat ken je, en dat verwacht je van ons.

Dat gaat veranderen. Je mag nog steeds een goed gevuld magazine verwachten. Liefst met nog betere en diepgaandere artikels. Maar niet meer vijf keer per jaar. Vanaf nu verschijnt Brakesection Magazine het hele jaar rond! Je leest het goed: onze laatste winterstop is achter de rug. Elke twee maanden zal een nieuw nummer van Brakesection Magazine in de bus vallen, aan het begin van elke even maand.

Daardoor introduceren we ook een nieuwe abonnementsformule. Wanneer je vroeger een abonnement afsloot, dan kreeg je de vijf nummers die in dat jaar verschenen. Wie vanaf 2019 een abonnement afsluit, zal telkens 6 nummers in de bus krijgen, beginnende vanaf het eerstvolgende nummer na het afsluiten van je abonnement. Zo kan je 12 maanden lang van Brakesection Magazine genieten, gelijk wanneer je abonnement van start gaat. Natuurlijk blijft het nog steeds mogelijk om losse nummers te bestellen, voor het geval je toch een ouder nummer wil lezen. Voorts hebben we dit jaar ook aan de prijzen van de magazines en abonnementen, en aan de verzendmethodes gesleuteld. Op die manier zijn we erin geslaagd de eenheidsprijzen voor zowel ‘België’ als ‘Europa’ gelijk te trekken!

Als jij, net als wij, al zin hebt gekregen in een gans jaar pretparkplezier op papier met verschillende interviews met boeiende mensen en bedrijven uit de pretparkindustrie, dossiers met veel achtergrondinformatie over nieuwe attracties uit heel Europa en reportages die je doen wegdromen over bekende en minder bekende pretparken, abonneer je dan nu op Brakesection Magazine en mis geen enkel nummer!

Jaarabonnement