Laat ons in contact blijven!

Brakesection Magazine

Orlando, wat moet dat kosten?

#1 (April 2018)

Orlando, wat moet dat kosten?

Foto: (c) Disney

Orlando, wat moet dat kosten?

In De Vraag zoeken onze experten naar antwoorden op jouw pretparkvragen! Onze eerste vraag komt van Dennis Schoot: Hoeveel kost een reis naar pretparkwalhalla Orlando als je alle highlights wil meepikken?

Een volledig overzicht geven van alles wat er te doen is in Orlando en daar ook de prijzen van berekenen, is eigenlijk onbegonnen werk. De kostprijs van een reisje Orlando is van ongelooflijk veel factoren afhankelijk, waardoor de prijs enorm kan verschillen. Niet in het minst omdat er zo veel keuze is: 4 parken van Walt Disney World, 2 parken van Universal, SeaWorld, Fun Spot, Legoland en het iets verder gelegen Busch Gardens (Tampa), om nog maar te zwijgen van de bijhorende waterparken en andere attracties zoals het Kennedy Space Center. We hebben je vraag voorgelegd aan Kristof Joosen, vakantieadviseur bij goeiweer.be en expert ter zake. Hij geeft enkele tips hoe je een reis kan samenstellen, hoe je de kostprijs kan bepalen en hoe je die laag kan houden. 

Je las een klein deel van het volledige artikel uit Brakesection Magazine April 2018Klik hier om dit nummer te bestellen.

Meer artikels uit #1 (April 2018)

Met heel veel dank aan onze sponsors:

To Top