Dé ultieme combideal: Rollercoasterfriends x Brakesection Magazine

Wil je graag lid worden van een club mensen die éénzelfde passie voor pretparken en achtbanen delen? Dan is Rollercoasterfriends dé plek voor jou! Met meer dan 150 leden in België en ook Nederland is het de club waar je lid van wil zijn als je mensen van alle leeftijden wil ontmoeten die, net als jezelf, een passie hebben voor achtbanen. Iedereen bij Rollercoasterfriends is gek van de magie die een pretpark uitstraalt en houdt van de adrenalinekicks die achtbanen ons bezorgen.

2023 wordt een feestelijk jaar: Rollercoasterfriends viert haar 25-jarig bestaan! Maar ook Brakesection Magazine – het enige Nederlandstalige papieren magazine boordevol pretparkplezier in de lage landen – bestaat al 10 jaar!
Zulke memorabele jubilea moeten uiteraard gevierd worden en daarom hebben we besloten om samen een nieuw hoofdstuk tegemoet te gaan, dat van een hechte band tussen Rollercoasterfriends en Brakesection Magazine!

Voordelig combi-abonnement

Welkom bij het nieuwe clubblad van Rollercoasterfriends: Brakesection Magazine!
Wat nog leuker is, is dat je de kans hebt om een combi-abonnement af te sluiten voor Rollercoasterfriends én Brakesection Magazine samen! Zo hoef je nooit meer iets te missen van Rollercoasterfriends én blijf je tegelijkertijd op de hoogte van toffe nieuwtjes én tijdloze artikels in pretparkland.

Indien je voor eind januari 2023 je lidmaatschap voor Rollercoasterfriends afsluit of vernieuwt, kan je voor een zeer voordelige prijs een combi-abonnement nemen waarbij je één jaar lid bent van Rollercoasterfriends en je er 6 full-colour 52 pagina dikke edities van Brakesection Magazine featuring jouw favoriete vriendengroep bovenop krijgt!

Elke editie bevat behalve de clubpagina’s steeds één of meerdere toffe interviews, in-depth-artikels over nieuwigheden in Europa, kennismaking met verre pretparken, nostalgische beelden van vroeger en veel meer! Aarzel dus niet en kies bij hernieuwing van je lidmaatschap voor het combi-abonnement RFxBSM 2023!