Gratis proefnummer Brakesection Magazine

Gratis proefnummer Brakesection Magazine

Brakesection Magazine is het enige Nederlandstalige pretparktijdschrift. Elk nummer staat boordevol exclusieve interviews met boeiende figuren en bedrijven uit de pretparkwereld, dossiers met veel achtergrondinformatie over nieuwe attracties uit heel Europa, reportages over bekende en minder bekende pretparken en andere diepgaande artikels.

Zo hebben we het voorbije jaar met bedrijven als Alterface, ETF Rides en ParkMaps3D gesproken, maar ook met de oprichters van het nieuwe themapark Comics Station, de ontwerpcoördinator van het Loonsche land, Efteling-ontwerper Sander de Bruijn en CDA-ontwerper Fabien Manuel. In ons halloweennummer spraken we zelfs met Eddie de Clown. We reviewden ook enkele nieuwe attracties zoals Symbolica, Voletarium, Pégase Express en Dawson Duel, en doken in het archief met dossiers over Meli-park, de Six Flags-periode in Europa en het Sirocco-ongeval.

Doorblader hieronder een gratis proefnummer uit de vorige jaargang.

Heb je nog geen abonnement? Abonneer je dan nu en mis geen enkel nummer! Bovendien krijg je nog tot 15 april 2018 €2,- korting bij de aankoop van een abonnement met promocode WELKOM18  ! Brakesection Magazine, dat is pretparkplezier op papier!