summernights2

Op 12, 19, 26 juli en 2 & 9 augustus krijgt Bobbejaanland een muzikaal en zomers sausje over zich en blijft dan open tot 22 uur. Terrasjes, akoestische straatmuziek en extra animatie zoals een benjisprong moeten het zomergevoel bij de bezoekers naar boven halen.

Aan extra animatie zal er alvast geen gebrek zijn. Toby Jay, alias Tobias Van Hattem, is geen onbekende in het Antwerpse straatbeeld. Met zijn pianospel zette hij de Meir en Keyserlei al meer dan eens in vuur en vlam en geeft hij het woord ‘straatmuzikant’ een heel nieuwe invulling. Op de summernights rijgt hij hedendaagse hits aan klassieke filmmuziek. Jo Laureys is een zanger-gitarist die uit hetzelfde hout is gesneden: een entertainer die zijn publiek omverblaast met zijn stem en akoestische gitaar. Romantische ballad of stevig rocknummer? Jo scoort in elk genre. Karikaturist René van Hooren maakt in een oogwenk een treffend maar grappig portret van zijn modellen. Deze Nederlandse sneltekenaar kan rekenen op 14 jaar ervaring en levert kunstwerken met een vleugje humor.

summernights

Toby Jay, alias Tobias Van Hattem | Foto: Bobbejaanland

Voor het tweede jaar op rij kunnen thrill seekers hun zenuwen op de proef stellen en zich wagen aan een benjisprong boven ’t Plezantste Land van 60 meter diep. Benjispringen is mogelijk van 14u tot 21u en tegen een meerprijs van 20 euro. Let op: voor de veiligheid moeten bepaalde richtlijnen qua leeftijd, lengte, … opgevolgd worden!

Daarnaast kunnen de bezoekers ook weer genieten van The Magic Bubble Show van Marco Zoppi, The Battle in de paardenarena van het park en de smurfen met hun Song&Dance.

“Met de Summernights trakteren we onze bezoekers op een extraatje: het programma spreekt alle leeftijdsgroepen aan en wordt bovendien nog aangevuld met de twee vaste shows die we deze zomer vertonen. De formule wordt gesmaakt, zodanig zelfs dat we dit jaar 5 in plaats van 3 nocturnes organiseren”, aldus Peggy Verelst, commercieel directeur van Bobbejaanland.