Laat ons in contact blijven!

Brakesection Magazine

Stuur ons op reis!

Brakesection Blog

Stuur ons op reis!

Net zoals de meeste pretparken is Brakesection Magazine in winterstop. We gebruiken de tijd om de volgende jaargang te plannen en gaan samen met onze lezers op zoek naar antwoorden op enkele vragen. 

Vorige week vroeg ik jullie welke soort artikels jullie het liefst lezen in Brakesection Magazine. Hoewel er best verrassende antwoorden tussen zaten, was het geen verrassing dat jullie heel graag artikels lezen over nieuwe attracties.

Prijs jullie gelukkig, want voor 2017 zijn momenteel al zo’n zestig nieuwe attracties aangekondigd door de Europese pretparken. De één al wat groter dan de ander, soms dichtbij en soms ver weg, maar het blijven er een heleboel om naar uit te kijken! Uiteraard gaan we daar ook dit jaar heel veel aandacht aan besteden en boeiende achtergronddossiers publiceren over de meest interessante nieuwe attracties.

Maar naar waar moeten we zeker op reis gaan? Welke attracties mogen absoluut niet ontbreken? Dit is jouw kans om het te laten weten. We maakten een selectie van de 27 projecten die volgens ons het meest de moeite zullen zijn. Nu is het aan jou om ons op reis te sturen!

Vink hieronder jouw favoriete nieuwe attracties aan. Na de eerste 9, verschijnen er nog 2 keer 9 attracties. Klik daarna op verzenden. Meer hoef je niet te doen! Volgende week stel ik jullie dan een nieuwe vraag. Begin februari deel ik de resultaten en gaan we er op onze eerste redactievergadering mee aan de slag. Zo wordt Brakesection Magazine in 2017 meer dan ooit jouw pretparktijdschrift “voor fans, door fans”.

Neem nu een abonnement op Brakesection Magazine voor 2017.
.

Lees meer
Deze artikels vind je misschien ook leuk:

Meer artikels uit Brakesection Blog

Winkelwagen

Populair:

To Top
Inline
Inline