P1200117

Bobbejaanland opent volgend jaar een ‘belevingstunnel’. De vervanger voor de Fly Away is dus eindelijk bekend en zo kunnen we dit nieuwe type attractie volgend jaar nog dichterbij gaan beleven.

Bron: Simworx

Bron: Simworx

Een ‘immersive tunnel’ is een attractie van het bedrijf Simworx. Bezoekers gaan plaats nemen in een soort tram en rijden daarmee binnen in een 360 graden projectie zaal om een spannend avontuur te beleven. Momenteel kan je net over de grens deze attractie al gaan ontdekken. Movie Park Germany opende dit jaar ‘The Lost Temple’, waar je in een verlaten tempel in contact wordt gebracht met dino’s.

Bron: Bobbejaanland

Bron: Bobbejaanland

De werktitel van de attractie is ‘Forbidden Mines / Myserty Caves’. Het verhaal wordt anders dan in Movie Park Germany, want hier zou het gaan over een jeepsafari in de jungle. Opeens wijkt de jeep af en belandt hij in een mysterieuze grot waar geen dino’s maar exotische monsters te vinden zijn. Bobbejaanland kiest dus duidelijk voor een beleving voor de hele familie en niet voor een coaster. Daar was, naar eigen zeggen, geen grote vraag naar. Benieuwd of ook zij het verhaal uitgebreid zullen uitwerken zoals hun zusterpark in Duitsland.

Meer lezen over ‘The Lost Temple’? Haal dan snel de derde editie van Brakesection in huis! Bestellen kan hier!