Jim’s FUZZ! School’s out in Bobbejaanland

School’s out!

Ook dit jaar organiseerde Bobbejaanland, reeds voor de vierde keer, een dag vol spetterende optredens in het park. De examens zitten er op, het schooljaar is gedaan, tijd voor een feestje! En wat voor één: achtbanen en muziek! De Jim VJ’s Eline en Sean van het programma FUZZ! presenteerden een hele namiddag vol top-optredens aan de bezoekers, die voor de gelegenheid aan een erg voordelig tarief het park konden bezoeken.

Optredens van Milk Inc., Lasgo, Kate Ryan, Sylver, Pearl, AnnaGrace, Ian Thomas en Idoolwinnaar Kevin werden vakkundig aan elkaar gemixt door DJ’s F.R.A.N.K, Dimi en Peter Luts. Kilo’s confetti, meters hoge vlammen en honderden JIM-festival sjaals vlogen door de lucht op de tonen van de hits van het moment. Hoewel de dag druilerig begon, barstte de zon door de wolken op het moment dat de optredens van start gingen.

“Geen betere manier voor onze FUZZERS om de vakantie knallend in te zetten dan in Bobbejaanland met Fuzz School’s out. Een welverdiende ontlading na een drukke examenperiode!”,  sprak de immer enthousiaste Sean Dhondt. Groot gelijk heeft hij! Niks beters om de zomervakantie te starten dan met achtbanen, muziek een een steengoed feestje!

Alle foto’s