Laat ons in contact blijven!

Brakesection Magazine

Vraag en antwoord

Wanneer verschijnt Brakesection Magazine by Pretparken.be?

Brakesection Magazine by Pretparken.be verschijnt tweemaandelijks, doorgaans aan het eind van de maand. In 2018 verschijnen de nummers eind april, eind juni, eind augustus, halfweg oktober en halfweg december. In februari verschijnt Brakesection Magazine niet.

Hoe en wanneer wordt mijn tijdschrift geleverd?

Bestellingen op deze website worden verstuurd als briefpost met bpost en kunnen gewoon in je brievenbus. Je hoeft dus nooit speciaal thuis te blijven om te tekenen voor ontvangst. We doen ons best om je magazine de dag na je bestelling te versturen, maar uitzonderlijk kan het tot één week duren voor de nummer in de bus vallen.

Moet ik verzendkosten betalen?

Verzendingen binnen België zijn altijd inbegrepen in de prijs. Voor verzending naar andere landen wordt bij het afrekenen drie euro bijdrage in de verzendkosten per item gevraagd (niet bij Abonnement Europa, daarin zijn de verzendkosten inbegrepen).

Hoe kan ik betalen?

Je kan online betalen met Bancontact, iDEAL, je creditcard of via een overschrijving (overboeking) via Mollie. Noteer goed de gegevens wanneer je kiest voor een overboeking! Je bestelling wordt telkens pas verstuurd nadat we de bevestiging kregen dat de betaling voldaan is.

Waarom moet ik betalen aan Mollie?

Om het betalen veilig online te laten verlopen werkt Brakesection Magazine samen met de gespecialiseerde firma Mollie. De betaling verloopt dan ook via hen en hun sterk beveiligde systemen.

Waarom heb ik geen bevestigingsmail gekregen?

Wanneer je met overboeking betaald hebt, kan het enkele dagen duren. Je krijgt de bevestiging pas wanneer we hebben kunnen nagaan dat het geld gestort is.

Ik heb besteld via overboeking maar ben de betalingsgegevens kwijt of heb die niet ontvangen.

Neem eventjes contact met ons op, dan zoeken we het voor je uit.

Meer vragen?

Neem een kijkje in onze Algemene Verkoopsvoorwaarden of neem contact met ons op!

Winkelwagen

Populair:

Met heel veel dank aan onze sponsors:

To Top