Laat ons in contact blijven!

Brakesection Magazine

…en toen zag ik die enorme drukfout.

Brakesection Blog

…en toen zag ik die enorme drukfout.

Er is vandaag serieus wat gevloekt bij Brakesection Magazine… door een drukfout is één artikel volledig onleesbaar geworden. En nu?

Wanneer de dozen met de gedrukte Brakesection Magazines onderweg zijn, is het hier altijd bijzonder spannend. Je hebt 2 maanden gewerkt aan een digitaal bestand dat dan eindelijk aan de deur geleverd wordt op papier. Dan komt het spannendste moment: kijken of alles goed gedrukt is geraakt. Meestal gaat dat goed, met misschien links of rechts een klein foutje, maar dat valt te overzien.

Maar vandaag ging het niet goed. Toen ik het eerste nummer van deze maand doorbladerde kreeg ik bijna een hartstilstand. Bij het artikel over de tien nieuwe attracties waar we naar uitkijken waren alle teksten verdwenen uit de paarse vlakken waarmee ik de lay-out opgeleukt had. *zucht*

Gebeld met de drukker… blijkt er ergens een instelling op ‘overdruk’ gestaan te hebben. Wit op paars wordt daarbij dan… paars. Nog nooit hebben we dat probleem voor gehad, tot deze keer. Omdat de helft van dat artikel op zo’n paarse vlakken staat, is dus ook de helft van dat artikel verdwenen. De top tien is een top vijf geworden met paarse decoratieve vlakken.

Omdat we geen half afgewerkt product willen versturen, jullie hebben immers betaald voor kwaliteit, gaan we de volledige batch opnieuw laten drukken en zelf instaan voor de extra kosten. Als alles goed gaat, kunnen de nieuwe nummers dan volgende week donderdag naar de post. Kerstmis zullen we dus niet meer halen, maar tussen kerst en nieuwjaar zal het laatste nummer van dit jaar bij jullie op de mat vallen.

In de hoop dat jullie ons de vertraging vergeven…

Tom

Meer artikels uit Brakesection Blog

Winkelwagen

Populair:

To Top
Inline
Inline