Laat ons in contact blijven!

Brakesection Magazine

De laatste vraag… een blanco canvas.

Brakesection Blog

De laatste vraag… een blanco canvas.

Net zoals de meeste pretparken is Brakesection Magazine in winterstop. We gebruiken de tijd om de volgende jaargang te plannen en gaan samen met onze lezers op zoek naar antwoorden op enkele vragen.

Drie weken lang heb ik vragen op jullie afgevuurd over Brakesection Magazine. We hebben daardoor veel feedback kunnen verzamelen en we kunnen niet wachten om er mee aan de slag te gaan. Dat mag je letterlijk nemen want het team van Pretparken.be is al een tijdje nieuwe ideeën op me aan het afvuren. Tijd dat ik ze (en mezelf) concreet aan het werk kan zetten!

Deze week stel ik je voor de allerlaatste keer een vraag. Ik vraag je om alles wat je nog aan ons wil meegeven hieronder neer te pennen. Heb je zelf nog tips voor nieuwe rubrieken, zijn er parken die te weinig aan bod komen, zijn er bepaalde aspecten van onze hobby die we meer moeten belichten… Stuur me gerust alles wat in je opkomt!

Pen het hieronder maar neer, een aanspreking hoeft helemaal niet. Gewoon typen en op verzenden klikken! Desnoods een paar keer als er jou nog dingen te binnen schieten. Alle tips en suggesties nemen we dan mee naar onze eerste redactievergadering!

Volgende week deel ik alvast wat resultaten met jullie, zodat je een idee hebt van wat de andere pretparkfans ons hebben laten weten! Kom dan zeker terug kijken, want dan zal de hele site ook in een nieuw jasje zitten! Spannend :)

Bedankt voor al jullie goede ideeën en tot heel binnenkort!
Tom

Jouw suggesties, tips, wensen, opmerkingen...

Jouw e-mail (zodat ik eventueel kan reageren)

Herhaal de letters:
captcha

Neem nu een abonnement op Brakesection Magazine voor 2017.
.

Lees meer
Deze artikels vind je misschien ook leuk:

Meer artikels uit Brakesection Blog

Winkelwagen

Populair:

To Top
Inline
Inline