Artisanne-5

Bobbejaanland pakt dit weekend opnieuw uit met een knotsgekke actie: het reuzenrad wordt omgetoverd tot een pizza-restaurant.

Afgelopen weekend werd, in samenwerking met sponsor L’Artisane, het rad voor de eerste keer omgebouwd tot 24 mini-restaurants, zoals Michaël Binkin van L’Artisane het beschrijft: “Zaterdag is er een Summernight of nocturne in Bobbejaanland waardoor het park open blijft tot 22u, legt Michaël Binkin, marketingdirecteur van L’Artisane, uit. In samenwerking met het pretpark kleden we de 24 cabines van het reuzenrad gezellig aan en maken we er als het ware mini-restaurantjes van. Bij het instappen krijgen de vier inzittenden van elke cabine verse pizza naar keuze voorgeschoteld. Ze kunnen die dan verorberen terwijl ze een rustige rit in het reuzenrad maken. ”

Artisanne-6

Foto: Bobbejaanland

Wie graag een ritje zou willen maken en tegelijk pizza’s wil eten heeft echter pech… Via de Facebookpagina van Bobbejaanland kon er de afgelopen weken meegedongen worden naar een plaatsje voor deze pizza party. 24 personen verzilverden hun deelname en nemen zaterdag elk 3 vrienden of familieleden mee.

Volgens Peggy Verhelst, commercieel directeur van het park is het reuzenrad een populaire attractie onder de bezoekers van Bobbejaanland: “Vanop die hoogte is het uitzicht over het park en de omgeving dan ook prachtig. Een avondje op restaurant op zo’n bijzondere locatie is een unieke ervaring. L’Artisane bleek de geknipte partner om dit evenement mee vorm te geven.”

Artisanne-35

Foto: Bobbejaanland

Met de actie hoopt het Waalse L’Artisane een grotere naamsbekendheid te verwerven in België en dan vooral in Vlaanderen. “Afgelopen weekend organiseerden we de eerste editie van de pizza party in het reuzenrad”, vertelt Michaël Binkin. “Volgens de 96 deelnemers was het een geslaagde avond. Enkele van hen ontdekten Bobbejaanland, andere dan weer L’Artisane. We kijken uit naar de editie van zaterdag!”

Daarnaast laat de marketing verantwoordelijke van L’Artisane ook nog weten dat er nog een actie gepland staat in samenwerking met het pretpark. “In september komt er een tweede actie met Bobbejaanland, maar van heel andere aard. Dit is een mooi voorbeeld van de mogelijkheden tot samenwerken die er bestaan dus twee dynamische bedrijven aan beide kanten van de taalgrens.”